Over ons

Wij staan voor u klaar, want uw welzijn is onze prioriteit

Tarieven fysiotherapeut Tilburg

Over Fysiotherapie Schalke

Team Fysiotherapie Schalke. Vnlnr: Boris, Paul, Sylvia, Sanne, Daniëlle en Rik
Waar kunt u terecht?

Bekijk hier onze locaties

Ons team

Wij staan klaar om u te helpen

Enthousiaste fysiotherapeuten en personal trainers waarbij uw welzijn voorop staat.

Afspraak aanvragen
 • Profielfoto van Fysiotherapeut Paul

  Paul

  Fysiotherapeut

 • Profielfoto van Personal Trainer Paulien

  Paulien

  Personal Trainer

 • Profielfoto van Secretaresse Daniëlle

  Daniëlle

  Secretaresse

 • Profielfoto van Fysiotherapeut Rik

  Rik

  Fysiotherapeut

 • Profielfoto van Fysiotherapeut / Praktijkmanager Sylvia

  Sylvia

  Fysiotherapeut / Praktijkmanager

 • Profielfoto van Fysiotherapeut Sanne

  Sanne

  Fysiotherapeut

 • Profielfoto van Personal Trainer Edmund

  Edmund

  Personal Trainer

 • Profielfoto van Fysiotherapeut / Personal Trainer Boris

  Boris

  Fysiotherapeut / Personal Trainer

  • Edmund van PT Coffee Club

   Edmund Raz Arhin

   Personal Trainer

   Hi! I’m Edmund. During the pandemic I moved from Barcelona to Tilburg to live closer with my family and restart my career here. I’m still learning Dutch but for now I speak English and Spanish.

   I’m a fitness coach and personal trainer in heart and soul.  Certified by the Official Registry of Sports Professionals of Spain, and the European Registry of exercise Professionals (EREPS). I consider myself as an active person, l like to take care of my health, I’m passionate about sports, so l live and enjoy it to the fullest.

   Sports is part of my way of life. Promoting healthy life-style is my main goal.  Helping people achieve their goal and being their guide comforts me and makes me feel good. Hope to see you soon at PT Coffee Club!

  • Sanne - Fysiotherapie Schalke

   Sanne Janssen

   Fysiotherapeut

   Hoi! Mijn naam is Sanne, sinds juni 2022 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en werkzaam binnen Fysiotherapie Schalke. Ik ben elke week van dinsdag tot en met vrijdag op de praktijk te vinden.

   Mijn interesse ligt vooral bij het begeleiden van revalidaties na sportblessures of orthopedie revalidaties. Ook het werken met ouderen vind ik erg leuk om te doen. Kortom het is vooral de afwisseling die er voor mij voor zorgt dat ik dit werk zo leuk vind. Je zal mij het vaakst zien in de oefenzaal of in het therapiebad waar ik met veel plezier de aquatherapie lessen geef.

   In mijn vrije vind ik het leuk om te gaan shoppen, lekker een hapje te gaan eten of een drankje te doen op het terras.

   Ik hoop samen met u te werken aan een prettig herstel. Tot in de praktijk!

  • Mijn naam is Paul Schalke, praktijkhouder van Fysiotherapie Schalke. Als fysiotherapeut heb ik 22 jaar ervaring en inmiddels is mijn praktijk tien jaar oud.

   Ik zie mijzelf als een warm ,eerlijk en open persoon met affiniteit voor het vak en sport in het bijzonder. Ik help graag mensen om hun doelen na te streven, weer op niveau te kunnen sporten en werken.

   Daarnaast heb ik thuis een mooi gezin met mijn vrouw en drie jonge kinderen. In mijn spaarzame vrije tijd ga ik graag mountainbiken of een wandeling maken.

  • Hoi ik ben Boris, personal trainer bij PT Coffee Club. Vanaf mijn 2 jaar was ik te vinden op de judomat. Dat heb ik tot mijn 18e met veel plezier gedaan op topniveau. Daarnaast heb ik gevoetbald en ben ik in mijn tienerjaren begonnen met crossfit, kracht en conditie training.

   Doordat ik al jong in aanraking kwam met de mogelijkheden van het lichaam, het verleggen van grenzen, maar ook het herkennen en bewaken daarvan heb ik grote interesse ontwikkeld voor Personal Training. Naast personal trainer ben ik ook werkzaam als fysiotherapeut.

   Door de kennis van deze twee vakgebieden te combineren met de behoefte van de cliënt komen wij samen tot een mooi programma en werken we samen toe naar uw persoonlijke doel(en)!

  • Rik - Fysiotherapie Schalke

   Rik Boers

   Fysiotherapeut

   Hoi! Ik ben Rik. Vanaf 1 september 2022 werkzaam als fysiotherapeut bij fysiotherapie Schalke waar ik maandag tm donderdag te vinden. Op het werk heb ik veel affiniteit met sport gerelateerde therapie, geriatrische therapie en geef ik graag de aquatherapie lessen bij ons in het therapiebad.

   In mijn vrije tijd fitness ik graag maar ook ben ik graag onder de mensen en hou ik er van om samen met vrienden drankjes te doen.

   Hopelijk kunnen we samen werken aan een fijne behandeling en zie ik je snel op de praktijk!

  • Paulien van PT Coffee Club

   Paulien van de Winckel

   Personal Trainer

   Hey! Ik ben Paulien, mede oprichter, manager en personal trainster van en bij PT Coffee Club. Ik sport al zo lang ik mij kan herinneren maar mijn interesse voor gezondheid ontstond toen ik in 2017 het hockeyveld inruilde voor de sportschool en mijn hardloopschoenen.

   Ik werk graag volgens een holistische aanpak. Dat betekent dat ik, als het gaat om gezondheid, verder kijk dan alleen het sporten. Voeding, ontspanning, zingeving en mindset vind ik namelijk even belangrijk.

   Het mooie is dat je door jezelf uit te dagen in de sportschool je jezelf beter leert kennen en dus de vertaalslag kan maken naar het dagelijks leven en hiervan profiteert.

   Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen en help je graag bij het vinden van je kracht, balans, en een sterk lichaam & geest. 

  • Sylvia - Fysiotherapie Schalke

   Sylvia van den Broek

   Fysiotherapeut / Praktijkmanager

   Hoi! Ik ben Sylvia, met erg veel plezier ben ik fysiotherapeut en praktijkmanager bij Fysiotherapie Schalke sinds februari 2021. Op dit moment ben ik op de maandag dinsdag en donderdag in de praktijk te vinden. Mijn interesse op het gebied van fysiotherapie ligt vooral bij de orthopedische kant, maar wel met afwisseling van mensen met chronische aandoeningen. Het liefst ben ik te vinden in de oefenzaal of in het therapeutisch zwembad.

   Als ik thuis ben breng ik graag veel tijd door met mijn partner en twee jonge zoontjes. In het weekend vind ik het daarnaast leuk om een drankje te doen en een balletje te trappen.

   Wie weet tot snel bij ons in de praktijk!

  • Ik ben Daniëlle Linkels samenwonend met Mark en hebben samen 2 zoons. Sinds 01-06-2021 werkzaam als officemanager bij Fysiopraktijk Schalke. Mijn werkdagen zijn maandag t/m donderdag van 08:30-15:30 uur. Voor vragen, plannen en andere dingen kunt u altijd bij mij terecht. Verder ben ik graag onder de mensen, maak graag een praatje.

  Veelgestelde vragen - FAQ

  Heeft u een vraag? Hier vind u de meest gestelde vragen en de bijbehorende antwoorden. Wanneer u uw vraag of antwoord niet vindt, neem dan contact met ons op.

  Stel hier uw vraag

  Wat heb ik nodig bij een eerste afspraak kom?

  Lees verder

  Wanneer krijg je fysiotherapie?

  Lees verder

  Heb je een verwijsbrief van de huisarts nodig voor de fysiotherapeut?

  Lees verder

  Kun je zo naar de fysio?

  Lees verder

  Hoeveel keer fysiotherapie zit er in de basisverzekering?

  Lees verder

  Wat voor fysiotherapie heb ik nodig?

  Lees verder

  Wat kost een half uur fysiotherapie?

  Lees verder

  Wat kost 1 uur fysiotherapie?

  Lees verder

  Fysiotherapie kosten

  Uitleg kosten en vergoedingen voor de fysio

  Hier vindt je de vergoedingen van onze behandelingen door de zorgverzekeraars.

  Afspraak aanvragen

  Vergoedingen voor niet-chronische fysiotherapie

  Jonger dan 18 jaar
  De behandelingen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Je krijgt maximaal 18 behandelingen per indicatie per jaar vergoed.

  18 jaar en ouder
  De behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Hoeveel behandelingen je per jaar vergoed krijgt is afhankelijk van jouw verzekering. Heb je geen aanvullende verzekering, dan gelden de particuliere tarieven. Deze kun je  hieronder terugvinden.

  Indien je niet aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie gelden de tarieven zoals weergegeven op deze pagina.

  Vergoedingen voor chronische fysiotherapie

  Alleen als er sprake is van een aandoening die voorkomt op de Chronische Lijst (ook wel Lijst Borst genoemd) en de verwijzing aan de eisen van de verzekeraar voldoet kan je in aanmerking komen voor een chronische machtiging. Wij kunnen voor je een chronische machtiging aanvragen.

  Jonger dan 18 jaar
  Dan worden alle behandelingen uit de basisverzekering vergoed. Je hoeft geen eigen risico te betalen.

  18 jaar en ouder
  Dan worden de behandeling als volgt verdeeld:

  • Behandeling 1 t/m 20 wordt vergoed uit jouw aanvullende verzekering (indien deze is afgesloten). Als het budget van de aanvullende verzekering niet (meer) toereikend is of je hebt geen aanvullende verzekering, dan dien je (een deel van) de behandelingen zelf te betalen.
  • Vanaf behandeling 21 wordt alles voor de duur van de chronische machtiging vergoed uit de basisverzekering. Je dient dan nog wel het eigen risico te betalen als deze nog niet gebruikt is voor andere zorg.
   Let op: het eigen risico loopt per kalenderjaar. Loopt uw machtiging na 1 januari door? Dan dien je opnieuw het eigen risico te betalen.

  Overzicht tarieven fysiotherapie

  Fysiotherapie algemeen

  • Reguliere zitting

   € 41,10

  • Intake en onderzoek na screening

   € 58,30

  • Intake en onderzoek na verwijzing

   € 58,30

  • Intake en onderzoek na verwijzing aan huis

   € 67,65

  • Echo

   € 25,00

  • Tape

   € 5,50

  • Theraband

   € 3,00

  • Handboek lage rugpijn

   € 12,50

  Aquatherapie

  • Aquatherapie 1x per week - maandbedrag

   € 45,00

  • Aquatherapie 2x per week - maandbedrag

   € 60,00

  Medische fitness

  • 1x per week - maandbedrag

   € 30,00

  • 2x per week - maandbedrag

   € 45,00